ΚΟΡΙΤΣΙ
Mini 12M-5Y
Junior 6Y-16Y
ΑΓΟΡΙ
Mini 12M-5Y
Junior 6Y-16Y
BEBE ΚΟΡΙΤΣΙ
Αξεσουάρ
Καλσόν & Κάλτσες
Επανωφόρια
Μπλούζες
Παντελόνια
Πουκάμισα
Σορτς/Βερμούδες
Σύνολα & Σετ
Φορέματα & Φούστες
Φορμάκια & Κορμάκια
Ολόσωμες Φόρμες
Μαγιό & Αξεσουάρ Θαλάσσης
Παπούτσια Αγκαλιάς
BEBE ΑΓΟΡΙ
Αξεσουάρ
Επανωφόρια
Μπλούζες
Παντελόνια
Πουκάμισα
Σορτς/Βερμούδες
Σύνολα & Σετ
Φορμάκια & Κορμάκια
Μαγιό & Αξεσουάρ Θαλάσσης
Κάλτσες
Παπούτσια Αγκαλιάς
ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
Κορίτσι
Αγόρι
ΒΑΠΤΙΣΗ
ΑΓΟΡΙ
ΚΟΡΙΤΣΙ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΚΟΡΙΤΣΙ
ΑΓΟΡΙ
ΒΕΒΕ ΚΟΡΙΤΣΙ
ΒΕΒΕ ΑΓΟΡΙ
 
 
Αρχική σελίδα > Όροι χρήσεως

Όροι χρήσεως

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΚΑΛΕΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο.Ε», με τον διακριτικό τίτλο LITTLE STORIES (littlestories.gr), (εφεξής καλούμενη για συντομία “LITTLE STORIES”). Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 70 στον Εύοσμο, τ.κ. 56224 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, ΑΦΜ 997741347 ΔΟΥ Αμπελοκήπων. Για τις ανάγκες παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, ή στον αριθμό τηλεφώνου 2310558507. Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος littlestories.gr και του LITTLE STORIES και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Το LITTLE STORIES μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα. Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του LITTLE STORIES. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα του LITTLE STORIES. Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών. Το LITTLE STORIES δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της και ειδικότερα όσον αφορά στα στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.
 
ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στο LITTLE STORIES. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος littlestories.gr που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.littlestories.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος. Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στο LITTLE STORIES. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας του LITTLE STORIES. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα του LITTLE STORIES και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας littlestories.gr με τρόπο που να προσβάλλουν την ταυτότητά του σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.
 
ΕΓΓΡΑΦΗ
Αναγκαία προϋπόθεση για την χρήση των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα είναι η εγγραφή του ΧΡΗΣΤΗ σε αυτή, όπως ειδικότερα του υποδεικνύεται από τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Οι απαιτήσεις πιθανόν να τροποποιούνται από καιρό σε καιρό από το LITTLE STORIES. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του πρέπει να είναι ορθές, ειλικρινείς, ακριβείς, και πλήρεις. Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιο από τα στοιχεία που έδωσε ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του αλλάξει, υποχρεούται να ενημερώσει το εικονίδιο της ιστοσελίδας, με τα στοιχεία «ΕΓΓΡΑΦΗ».
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
Η αγορά εμπορευμάτων μέσω του LITTLE STORIES περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η ελληνική νομοθεσία. Για την πραγματοποίηση αγορών μέσω της ιστοσελίδας, απαιτείται να εγγραφεί σε αυτή ο ΧΡΗΣΤΗΣ (σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από την ιστοσελίδα) και να δηλώσει τα προσωπικά στοιχεία του, δηλαδή υποχρεούται να δηλώσει το πραγματικό του όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να του ζητηθούν. Κατά την παραγγελία των προϊόντων θα ζητηθεί από τον ΧΡΗΣΤΗ, να δηλώσει στοιχεία πληρωμής (π.χ. στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας κλπ) και να διαβεβαιώσει και να εγγυηθεί ότι τα στοιχεία πληρωμής που παρείχε στο LITTLE STORIES, κατά την παραγγελία του, είναι έγκυρα και ορθά. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες και άλλα πρόσωπα που συμμορφώνονται με τους όρους καταλληλότητας που θέτει το LITTLE STORIES και για τους οποίους έχει εκδοθεί έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τράπεζα που είναι αποδεκτή από το LITTLE STORIES. Οι αγορές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση (ή για δώρα) και δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει για μεταπώληση ή για άλλους εμπορικούς σκοπούς. Το LITTLE STORIES επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να απαγορεύει την παραγγελία και πώληση πολλαπλών ποσοτήτων ενός προϊόντος, προς τον ΧΡΗΣΤΗ που αποστέλλεται σε έναν πελάτη ή σε μια ταχυδρομική διεύθυνση. Για τις παραγγελίες ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, το LITTLE STORIES δύναται να επικοινωνήσει, με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο με τον ΧΡΗΣΤΗ για να επαληθεύσει την ταυτότητά του πριν του αποστείλει την παραγγελία του.
 
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Το LITTLE STORIES προσφέρει προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχει προμηθευτεί από οίκους μόδας, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν του LITTLE STORIES δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας. Περαιτέρω, τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του LITTLE STORIES και ειδικότερα στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται από το LITTLE STORIES πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα του LITTLE STORIES ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει το LITTLE STORIES για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης. Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί (09:00-14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) στο τηλεφωνικό νούμερο 2310558507 ή με e-mail στο info@littlestories.gr. Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, το LITTLE STORIES αποποιείται πάσα εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Το LITTLE STORIES δηλώνει ότι θα ακυρώνονται αυτόματα οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρα ή διεύθυνση διαφορετική από αυτές στις οποίες αυτή δεν πραγματοποιεί αποστολές ή αν κρίνει ότι συντρέχει δόλος. Το LITTLE STORIES, ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ ότι όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από καρτελάκι αναγνώρισης μίας χρήσης που προσαρτάται στο προϊόν. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να μην αφαιρέσει το εν λόγω καρτελάκι από τα προϊόντα που αγόρασε στην περίπτωση που επιθυμεί να τα επιστρέψει. Το LITTLE STORIES, ρητά επιφυλάσσεται του δικαιώματος του, να μην δεχτεί επιστρεφόμενα προϊόντα χωρίς το αντίστοιχο καρτελάκι ή προϊόντα των οποίων η αρχική κατάσταση έχει μεταβληθεί ή που έχουν υποστεί ζημιά. Σε επιλεγμένα προϊόντα υπάρχουν προσφορές, η τιμή των οποίων διαφέρει από το φυσικό κατάστημα και ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο ΧΡΗΣΤΗΣ, υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του.
 
ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Το LITTLE STORIES έχει λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσει ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ και αποδέχεται το LITTLE STORIES θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία. Το LITTLE STORIES κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών παρακαλείται ο ΧΡΗΣΤΗΣ εφόσον διαπιστώσει ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσει στην παραγγελία του να επικοινωνήσει στο τηλεφωνικό νούμερο 2310558507 ή με e-mail στο info@littlestories.gr .
 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, αφού επιλέξει για το «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του τα προϊόντα που επιθυμεί και τον τόπο παράδοσης, θα αποστείλει την παραγγελία του ακολουθώντας τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Στην συνέχεια με την επιλογή του εικονιδίου «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ θα αποσταλεί στο LITTLE STORIES, αφού έχει επιλέξει τον τρόπο πληρωμής, στην σελίδα «ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ». Το LITTLE STORIES ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ για τον αριθμό της παραγγελίας του. Στην συνέχεια, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα ενημερωθεί από το LITTLE STORIES, το συντομότερο δυνατόν, με e-mail, για να επιβεβαιωθεί ότι ελήφθη και ολοκληρώθηκε η παραγγελία του. Το εν λόγω e-mail σημαίνει ότι η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ έγινε δεκτή και ότι το LITTLE STORIES προέβη σε χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του αφού πρώτα ήλεγξε τα στοιχεία αυτής (στην περίπτωση που θα εξοφλήσει με αυτούς τους τρόπους). Σε περίπτωση που το LITTLE STORIES προβεί στην χρέωση της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ και διαπιστώσει ουσιώδη λάθη στην παραγγελία, διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων στην κάρτα του και ακύρωση της παραγγελίας. Το LITTLE STORIES διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην δεχτεί την παραγγελία, εάν δεν κατορθώσει να αποκτήσει εξουσιοδότηση πληρωμής, για παράδειγμα, όταν ισχύουν περιορισμοί στη μεταφορά ενός συγκεκριμένου είδους, όταν το προϊόν δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή δεν ικανοποιεί τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και αποσυρθεί, ή αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας που αναγράφονται παραπάνω.
 
ΠΛΗΡΩΜΗ
Οι πληρωμές πραγματοποιούνται α) με κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, β) με PayPal, γ) με αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος), και δ) με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας). Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα EUROBANK η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του littlestories.gr. Στην διαδικασία αυτή, το littlestories.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά του. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, το littlestories.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων. Το LITTLE STORIES καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη. Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. Το Paypal είναι ο μόνος αποδεκτός τρόπος πληρωμής για παραγγελίες εκτός Ελλάδας. Όσον αφορά την πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο του ΧΡΗΣΤΗ (αντικαταβολή), αυτός θα πληρώσει τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται το LITTLE STORIES, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (240/440252-94), EUROBANK (0026.0203.89.0201200967) με τις οποίες συνεργάζεται το LITTLE STORIES, οφείλει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@littlestories.gr. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση το LITTLE STORIES. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.
 
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Το LITTLE STORIES ασφαλίζει κάθε αγορά καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί στον ΧΡΗΣΤΗ. Από την στιγμή που θα υπογράψει ο ΧΡΗΣΤΗΣ για την παραλαβή των προϊόντων που αγόρασε, από εκείνη την στιγμή και μετά η ευθύνη είναι δική του.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Το LITTLE STORIES υποχρεούται να παραδώσει τα προϊόντα, στην διεύθυνση που έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών για εντός Ελλάδας παραγγελίες και εντός δύο έως επτά εργάσιμων ημερών για αποστολές εκτός Ελλάδος, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω. Στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να του αποσταλούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα θα χρεώνεται επιπλέον, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην ιστοσελίδα. Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία και θα περιλαμβάνουν ασφάλιση. Το LITTLE STORIES θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό. Ουδεμία ευθύνη φέρει το LITTLE STORIES για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική του υπαιτιότητα.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Στόχος του LITTLE STORIES είναι να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίησή του ΧΡΗΣΤΗ. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν μείνει ικανοποιημένος από την παραγγελία του, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει τη δυνατότητα να προσέλθει στο φυσικό κατάστημα μας και να επιστρέψει το προϊόν. Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών βαρύνουν το LITTLE STORIES, αρκεί αυτές να πραγματοποιούνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το LITTLE STORIES. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πρέπει: α) Να συμπληρώσει την έντυπη φόρμα που του εστάλη με το προϊόν της παραγγελίας του. β) Να συνεννοηθεί με την μεταφορική εταιρεία η οποία θα παραλάβει το προϊόν. Μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα, δίχως να καταβάλει έξοδα αποστολής, χρησιμοποιώντας τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το LITTLE STORIES ή μέσω μιας άλλης μεταφορικής εταιρείας, δικής του επιλογής και χρέωσης. Προτιμάται η επιστροφή των εμπορευμάτων μέσω των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται το LITTLE STORIES, ώστε να προστατεύονται και να είναι ασφαλισμένα κατά τη μεταφορά τους. Εντούτοις, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Το LITTLE STORIES δεν εγγυάται την ασφάλεια ή την ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα. γ) Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, τ.κ. 56224, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. δ) Μόλις τα προϊόντα του ΧΡΗΣΤΗ παραληφθούν και διεκπεραιωθούν, το LITTLE STORIES υποχρεούται να τον ενημερώσει μέσω e-mail ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο της ζητηθεί ρητά από τον ΧΡΗΣΤΗ.
 
ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να συμπληρώσει και να αποστείλει στο LITTLE STORIES, την έντυπη Φόρμα Επιστροφών, εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν. Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απ. Λιανικής, Φορτωτική κλπ). Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το LITTLE STORIES συνοδεύονται από ένα καρτελάκι αναγνώρισης μιας χρήσης. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να δοκιμάσει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν, θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκαν και δεν γίνεται δεκτό. Τα προϊόντα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται ζώνες και τυχόν συσκευασίες του σχεδιαστή, όπως κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, δερμάτινες ετικέτες, κουτιά σχεδιαστών και κουτιά κοσμημάτων θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή ενδέχεται να μη γίνει δεκτή. Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη. Προϊόντα που αποστέλλονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, θα γίνονται δεκτά μόνο κατά τη διακριτική ευχέρεια του LITTLE STORIES και θα αποζημιώνονται μόνο με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος. Τονίζεται ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον μεταφορέα στην απόδειξη παραλαβής του προϊόντος για αποστολή (επιστροφή). Εάν επιστραφούν περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα. Εάν πληρούνται όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, το LITTLE STORIES θα επιστρέψει στον ΧΡΗΣΤΗ ολόκληρο το χρηματικό ποσό της αξίας των αγορασμένων προϊόντων που επέστρεψε, εκτός από τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επέλεξε άλλη μεταφορική εταιρεία πλην των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται το LITTLE STORIES . Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά, θα ειδοποιηθεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, άμεσα, από το LITTLE STORIES.
 
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να έχει υπ’ όψιν του ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Ωστόσο, το LITTLE STORIES διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Το LITTLE STORIES θα ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ για την εξέλιξη του παραπόνου του. Αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να αλλάξει ένα ελαττωματικό προϊόν, καλείται να έχει υπ’ όψιν του ότι το LITTLE STORIES δύναται να το αντικαταστήσει μόνο με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Όπου είναι εφικτό, το LITTLE STORIES θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Μόλις το LITTLE STORIES λάβει τα προϊόντα και ελέγξει ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα λάβει ένα e-mail που θα ενημερώνεται ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Η αξία των προϊόντων θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα του αρχικού αγοραστή ή στο λογαριασμό του ΧΡΗΣΤΗ, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών αφότου ο ΧΡΗΣΤΗΣ επέστρεψε το προϊόν που αγόρασε και αφού το LITTLE STORIES ήλεγξε ότι η επιστροφή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις.
 
ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους (links) που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός του LITTLE STORIES, όπως διαφημιστές. Το LITTLE STORIES δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το LITTLE STORIES αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Είναι ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ να εξασφαλίσει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να φιλτράρει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του. Δεν θεωρείται υπεύθυνο το LITTLE STORIES για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος LITTLE STORIES επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του ΧΡΗΣΤΗ είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Παρέχεται η δυνατότητα στον ΧΡΗΣΤΗ να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ είναι μόνο αυτός και κανένας άλλος, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του Μυστικού Κωδικού Ασφαλείας (password) υποχρεούται ο ΧΡΗΣΤΗΣ να ειδοποιήσει άμεσα το LITTLE STORIES στο email info@litttlestories.gr, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνίσταται στον ΧΡΗΣΤΗ, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζει το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).
 
ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον ΧΡΗΣΤΗ στο LITTLE STORIES είναι εμπιστευτικές και το τελευταίο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Το LITTLE STORIES δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που το LITTLE STORIES χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους. Για περαιτέρω ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνον εφόσον το επιθυμεί και το δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγγραφής του ως μέλος. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεται. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή του LITTLE STORIES με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το LITTLE STORIES, καταβάλλει κάθε εύλογη προφύλαξη για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμή απόρρητα αλλά, εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της, δεν φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που της παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνο για να εκπληρώσει την παραγγελία του, εκτός εάν συμφωνήσει να τα χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς. Στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να ενημερώνεται κατά καιρούς για προϊόντα και προσφορές που ενδέχεται να τον ενδιαφέρουν, μπορεί να συμπληρώσει την σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα. Στην περίπτωση κατά την οποία το LITTLE STORIES υποπτευθεί δόλο σε κάποια παραγγελία ή πληρωμή, θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που της έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ για να διερευνήσει το ζήτημα.
 
ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ
Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Οι συμβαλλόμενοι σε κάθε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
 
ΤΟ LITTLE STORIES ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
Άδειο καλάθι αγορών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης
18-03-2020
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Ελλάδος!!!

Προηγούμενα νέα
Αναζήτηση:
Μ. Αλεξάνδρου 70, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 558-507, e-mail:info@littlestories.gr
created by alpha